top of page

Coach en adviseur

 

Met mijn jarenlange ervaring als adviseur, coach en workshopbegeleider heb ik een kleine honderd organisaties bezocht, publiek en privaat. Met MT-leden, leidinggevenden en HR managers heb ik gesproken over de betrokkenheid van de medewerkers en wat ervoor nodig is om deze te vergroten. Ook met de medewerkers zelf ben ik om tafel gegaan, individueel of op teamniveau. Vaak kwamen we uit op een wederzijds ervaren onvermogen om echte VERBINDING te maken en met elkaar in gesprek te gaan over datgene dat er werkelijk toe doet. Ook zie ik dat onderzoeken naar BETROKKENHEID te weinig opvolging krijgen. Ook hier blijkt hoe lastig het is om met elkaar een effectieve dialoog te voeren. Maar ook het omzetten van ideeën in concrete actie en het nemen van verantwoordelijkheid blijken daarbij uitdagingen. 

 

Mijn visie op het verbeteren van de onderlinge werkrelaties deel ik graag en vertaal ik in co-creatie naar inspiratiesessies, advies op maat en/of coachtrajecten binnen jullie organisatie. Het is daarbij mijn intentie om mijzelf zo snel mogelijk overbodig te maken. 

 

Naast zelfstandig coach ben ik samen met partner Raquel van Oijen oprichter en coach bij de teamverbinders. Wij begeleiden organisaties en teams bij het verbeteren van soft skills in de samenwerking om zo tot harde resultaten te komen. Wij geven teams zicht op onderlinge verschillen en hoe deze effectief in te zetten. We zijn hiertoe DiSC gecertificeerd. Zelfsturingondernemerschap en eigenaarschap zijn onderwerpen die bij ons  veel aandacht krijgen. We kijken daarnaast naar opgebouwde patronen in de organisatiecultuur en helpen deze te doorbreken. 

 

In de afgelopen jaren heb ik op een aantal congressen gesproken: een inhouse event bij TNS NIPO, (Voor de Verandering, april 2013), het Marketing Insight Event (MIE, februari 2014) en het Yacht congres (Horyzon 2014: Stuur op Cultuur?). 

 

 

 

bottom of page