top of page

Het coachtraject

 

Heb jij het gevoel dat je niet helemaal gelukkig bent in je werk, het contact met collega's of met je leidinggevende? Wil je graag zicht krijgen op wat jij zelf kunt doen om het tij te keren en weer met plezier naar je werk te gaan ? Ik ga graag met je in gesprek. 

 

Wat kun je verwachten

In mijn werkzijze staat VERBINDING centraal. De mate van vertrouwen tussen jou en mij is essentieel voor het slagen van het coachtraject. Bij mijn 'Coachvisie' lees je meer over mijn aanpak. Daar lees je overigens ook hoe ik omga met jouw privacy en de inhoud van onze gesprekken. 

 

Als je  graag een keer wilt kennismaken, dan ben je van harte welkom om mij een mail te sturen of te bellen. Mijn contactgegevens vind je hier. We maken eerst een afspraak voor een intakegesprek. Het doel van het intakegesprek is om kennis te maken, een beeld te krijgen bij jouw coachvraag en te ervaren of er voldoende klik en vertrouwen is. 

 

Op basis van de intake maak ik een inschatting van het aantal coachgesprekken dat naar verwachting nodig is voor jouw specifieke vraag en situatie. Zodra we het het met elkaar eens zijn over de insteek starten we het coachtraject.

 

Technieken en werkwijze

Tijdens de gesprekken staat het gedachtengoed van Carl Jung centraal met concepten als “ego en zelf” en “ik en de ander”. Ik geef veel aandacht aan feedback in de hier-en-nu situatie, waarbij ik onbewust gedrag spiegel. Verder werk ik met wandelingen, creatieve werkvormen en ombuigen van overtuigingen. Deze elementen  geven inzicht in situaties waar er sprake is van onbewuste, ingesleten gedragspatronen. Transactionele Analyse maakt onderdeel uit van mijn aanpak.  

 

Om ervaringen van anderen te lezen kun je hun referenties bekijken. 

 

 

bottom of page